Usluge

Što možete očekivati ​​od nas?

Pažljivo ćemo vas voditi kroz mnoge odluke koje morate donijeti u ovom izazovnom vremenu, a kako bismo olakšali vaš teret osigurat ćemo promišljene i značajne korake.

Nudimo razne usluge koje će vam uštedjeti brige i vrijeme

Integralna usluga vođena vrhunskim ljudskim tretmanom, neposredna i bliska obiteljima.

Organizacija pogreba

Poštujemo i razmatramo vaše individualne želje i želimo vas potaknuti da sami donesete odluke koje su ispravne za vas i vaše preminule voljene. U dogovoru s nama razjasnit će se najvažnija organizacijska pitanja vezana uz vrstu ukopa, izbor groblja ili organizaciju pogrebne službe. Također se brinemo za pogrebne usluge, uključujući dekoracije, cvijeće i glazbu.

Obavijesti u tisku

Želite li osmrtnicu u novinama? Rado ćemo Vam dostaviti prijedlog teksta i pobrinuti se za postavljanje oglasa za Vas. Podržavamo vas u odabiru pogrebnih printeva i uvijek vas možemo savjetovati te ponuditi vam individualan i osobni dizajn prigodnih slika i/ili zahvalnicu.

Preuzimanje i prijevoz

Pokojnika ćemo prevesti unutar 2 sata od telefonske obavijesti. Naši djelatnici će na licu mjesta rodbini uručiti detaljnu informativnu objavu o tome što sve moraju učiniti u vezi s ukopom, kao i koje dokumente trebaju ponijeti sa sobom za naručivanje sprovoda. Kad god nas trebate – tu smo za Vas.

Glazbene usluge

Razumijemo da organiziranje sprovoda može biti težak zadatak. Skidamo pritisak organiziranja glazbe s vaših ramena kako biste se mogli koncentrirati na odavanje počasti vašoj voljenoj osobi. Naša prilagođena usluga stvorit će savršeno glazbeno iskustvo i pomoći vama i vašoj kongregaciji, kroz glazbu, da se nosite s osjećajima koji su ponekad neopisivi.

Međunarodni prijevoz

Kada netko umre u inozemstvu, ožalošćena rodbina često se suočava s velikim birokratskim preprekama i ponekad neopravdano visokim financijskim zahtjevima stranih pružatelja usluga. U Pogrebnim uslugama Silentium rado ćemo vas savjetovati i raditi s vama kako bismo pronašli najbolji način da svoje preminule vratite kući. Također već dugi niz godina organiziramo transfere širom svijeta, sami vozimo, preuzimamo i dovozimo pokojnike u sve zemlje Europe.

Foto i video snimanja

Kada je riječ o tome da ceremoniju učinite trajnom uspomenom, potreban vam je iskusan stručnjak kojem možete vjerovati. Za savršene fotografije i video, Silentium vam omogućuje beskompromisnu profesionalnost za vaš trenutak.

Organizacija karmina

Pomažemo u stvaranju uspomena koje odražavaju jedinstvene vrijednosti, karakter i tradiciju obitelji kojima služimo. Možete računati na nas da ćemo vam pomoći isplanirati osobno, trajno odavanje počasti vašoj voljenoj osobi.

Cvijeće

Stojimo Vam na raspolaganju za savjetovanje i pripremu svježih cvjetnih aranžmana za ukrašavanje pogrebnog zavoda, Crkve, sastavljanje navlake za jastuk ili pogrebni vijenac. Sve kompozicije su u potpunosti prilagodljive zahtjevima naručitelja, te prema njegovom estetskom ukusu ili njegovim željama. Izrađene su isključivo od svježeg cvijeća po biranom izboru i vrhunske su kvalitete.